Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Tonga

Nekretnina na prodaju u Tongi

Kraljevstvo Tonga nalazi se između Fidžija i Niue, istočno od Australije, odmah ispod Samoe, u južnom Tihom oceanu. Tonga je posljednja polinezijska monarhija na Tihom oceanu. Tonga se sastoji od više od 150 otoka i često se naziva "Prijateljskim otocima", ime je dao kapetan Cook zahvaljujući primljenom prijateljskom prijemu.

Glavni otok, Tongatapu, zaštićen je lagunama i vapnenačkim liticama. Ovdje je ruralni glavni grad Nuku'alofa.

Vrlo je teško kupiti nekretninu na prodaju u Tongi.

Za razliku od ostalih pacifičkih otočnih zemalja, na Tongi ne postoji zajednički jezik. Tonga prakticira donekle feudalni sustav vlasništva nad zemljom. Cijela zemlja Tonga pripada kralju, pa stoga kralj može plemićima i poglavarima dodijeliti jedno ili više imanja koja će postati njihovo nasljedstvo. Vlasništvo nad ovom imovinom prešlo je samo na muške članove obitelji ili klana. Svaki muškarac stariji od 16 godina ima pravo na 8,25 hektara poljoprivrednog zemljišta i malu parcelu za izgradnju svoje kuće.

 

Stranci mogu unajmiti zemlju do 99 godina, uz odobrenje vlade. Vlasnici imovine koja se prodaje u Tongi mogu unajmiti samo pet% ukupne površine svoje imovine. Nijedna zemlja se ne smije prodati.

Zašto je nekretnina na prodaju u Vava'u Tongi tako jeftina?

U usporedbi s drugim otočnim zemljama, poput Fidžija, cijene Tonge su toliko ispod Fidžija da se mora na nešto sumnjati. Upravo zato što postoje razlozi zbog kojih Tonga ima vrlo sumnjivu cijenu po niskim cijenama.

Razlog broj jedan za nižu cijenu u Tongi je; ne možete "kupiti" zemlju u Tongi, možete je samo unajmiti. Zakup se općenito smatra ne tako skupim kao posjed, dakle najniža cijena stjecanja zemljišta.

Dakle, ako želite kupiti nekretninu na prodaju u Tongi, bolje je kontaktirati kvalificiranog savjetnika.

  •  
    Kreće se u Tongu. Emigrirani i žive u Tongi.

        Sanjate li raj, ali ne znate koju destinaciju odabrati? Jeste li umorni od uobičajene rutine koja je sve više i više monotona i ponavljajuća? Priznajte: možete li se zamisliti na toplom i sunčanom mjestu, u potpunom opuštanju, ali ne znate kako ostvariti svoj san? Ne brinite! Mi u Realigru ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Na 99 godina najma u selu Toula, Vava'u, Tonga Zemljište na obali oceana u Tongi za 5000 USD ili B / O Tražena cijena: 5.000 američkih dolara (po do...
Cod. 21985

Prodaja Otok, Tonga, Ha'pai, Lulunga, N/A

11,221,190.00HRK
Prodaja
Otok

60000 m²
Privatni otok za prodaju u Kraljevstvo Tonga 75 godina iznajmljivati ​​prenosiva, obnovljivi. Izgradite vlastitu vilu ortouristic resort.
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB